Een duurzame airco kopen? Vosco Cooling is uw aanspreekpunt voor Antwerpen en omgeving.

Overweegt u een airco te kopen, contacteer ons dan eerst!

Een airconditioning kopen doet u bij Vosco Cooling uit Brecht. Niet enkel omwille van onze ervaring, kennis en mogelijkheden. Maar omdat daarnaast ook een propere installatie en goede nazorg belangrijk zijn.

Als u zeker wilt zijn van een duurzame airconditioning, zit u goed bij Vosco Cooling uit Brecht. We bieden u een complete service naar een aangenaam leefklimaat, zowel thuis als op de werkvloer. Een nieuwe airconditioning laten plaatsen?  Vertrouw dan op onze jarenlange ervaring!

Wij selecteren al jarenlang de meeste kwalitatieve installaties tegen de beste prijzen. Wij volgen continu de nieuwste trends op, zodat wij u steeds de beste aanbiedingen kunnen doen.

U kunt ons snel en gemakkelijk bereiken bij eventuele vragen of problemen. Ook voor herstellingen en algemeen onderhoud komen wij met plezier bij u langs in heel Vlaanderen. Bij het plaatsen van uw nieuwe airconditioning gaan wij altijd heel nauwkeurig te werk, want Vosco Cooling streeft naar perfectie en wilt enkel tevreden klanten! We leggen u met plezier het zuinige en besparende karakter van een airconditioning uit die meteen zijn positieve weerslag heeft op uw elektriciteitsrekening.  

Wij hanteren een strikte planning, zodat u altijd kunt rekenen op een vlotte en efficiënte service.

Interesse in onze dienstverlening? Contacteer ons dan snel voor bijkomende informatie! 

BEL ONS NU op 03/500.97.93

Vosco Cooling
Contacteer ons! 03/500.97.93